Bontás nélküli ivóvíz felújítás

Ahol víz folyik, a korrózió elkerülhetetlen.

Az Ön ivóvíz- és fűtésrendszerében is.

A rozsda a vízben nagyon kellemetlen. A szemnek és a kényelemérzetnek is. Nemcsak Önnek, hanem az ivóvíz- és fűtésrendszerének is: a rozsdás szerelvények és szelepek eldugulnak. A vízmennyiség és a víznyomás csökken, egészen a vízminőség romlásáig.

Ha nem veszi kézbe a dolgot a növekvő korrózió lyukakhoz, nagyobb vízszivárgásokhoz és kétségkívül az egész rendszer tönkretételéhez, cirkulációs problémákhoz vezet.A vízminőségtől függően ez a folyamat lassan vagy gyorsan is előrehaladhat, legtöbbször gyorsabban, mint ahogy azt gondolnánk: már az üzembe helyezés után pár évvel jelentkezhetnek előjelek. Legkésőbb 15-25 év után bekövetkezik a katasztrófa: a rendszer kiváltása elkerülhetetlen – magas árak és sok kellemetlenség mellett. A falakat kibontják, a helységek napokig vagy hetekig lakhatatlanok és használhatatlanok. Ebből legtöbbször mások profitálnak. Ezeket mind megspórolhatja az LSE- System-el. De csak ha időben megteszi a lépéseket. Ha a rendszer teljesen átrozsdásodik, már csak a kiváltása marad.

Ne tévessze össze az LSE-System-et más tisztítási megoldásokkal és olcsó utánzatokkal, amikkel a víz- és fűtésrendszert csupán felületesen frissítik, ráadásul szennyezett lesz. A rendszer szakaszonkénti kipótlása is csak kozmetika: az egyszeri sikeres tisztítás helyett aláveti magát egy évig tartó kiszámíthatatlan időkísérletnek.

Belülről az átrozsdásodások, szivárgások megszüntetése? A vízkövek eltávolítása? Szűkült keresztmetszet megnövelése? A rendszer megerőltető kimetszése és kivétele nélkül? A lakás vagy üzlethelység kiürítése nélkül? Hosszú építési idő ellátási megszakításokkal, kiköltöztetés, építési zaj és magas összköltség nélkül? Ez hogy működik?

A megoldás az LSE-System: a felújítandó vezetéket egy speciális szerkezettel belülről kitisztítja, megszárítja, és újonnan bevonja. Mindezt rövid idő alatt, minimális hangzavarral és piszokkal. Körülbelül tízszer gyorsabb, mint a teljes rendszer kicserélése. Ráadásul ideális esetben 20%-al olcsóbb.

Először az aprólékos belső tisztítás: a speciálisan előkészített légnyomással kifújjuk az összes maradék vizet az ivóvíz- vagy fűtésrendszerből. A vezeték belső, „végső csiszolásaképp”, kíméletesen és vegyszer nélkül, eltávolítjuk a vízkőlerakódást. Ugyancsak légnyomással és egy pontosan összehangolt csiszolókeverékkel. Mindemellett a helységek messzemenően lakhatók és használhatók maradnak.

Az Ön régi ivóvíz- és fűtésrendszerében létrehozunk egy újat.

A kitisztított ivóvíz-, fűtésrendszer most készen áll a felújításra. Ez is belülről történik, speciális berendezésekkel: az epoxigyantát légárammal szétoszlatjuk a vezetékrendszerben. Már néhány órával a munkálatok után üzembe helyezhető a vezeték. A bevonat gondoskodik a rozsdavédelemről, az újralerakódásról és a vezeték éveken át tartó kifogástalan működéséről, mint egy új vezetéknél. A rendszer ezenfelül az összes vezeték-felújítási szabványnak megfelel.

Az LSE-System Svájcban és külföldön már százezerszeresen bizonyított, mint a világszerte egyedülálló, a legmodernebb és legkorszerűbb technológia az ivóvíz- és a fűtésrendszer belső felújításában. Különböző vezetékfajtáknál alkalmazható, mint a vas, réz, öntvény, ólom, eternit stb., 10-150 mm-ig. Még az ívek és a leágazások sem jelentenek problémát. Ez egy intelligens innováció, ami sok bosszúságot és költséget megtakarít Önnek, mert belülről jön.

A technológiával felújított hálózatra 10 év garanciát vállalunk.

A legtisztább felújítási eljárás gondoskodik a legtisztább vízről.

Az LSE-System-el felújított ivóvíz- és fűtési rendszer gondoskodik a vízminőség bizonyított javulásáról. A rendszer és a használt anyagok világszerte bizonyítottak különböző teszteken és vizsgálatokon. Az eljárást minden gazdaságilag lényeges államban szabadalmaztatott. A különböző tanulmányok és egy sor állami vizsgálat, nagyszámú szakvéleményekhez vezettek. Ezek megerősítik: Az LSE-System egyedülálló, a legelőnyösebb, a legalkalmasabb és gondoskodik a gyönyörűen tiszta vízről.Kapcsolat

Írjon nekünk!

Elérhetőségeink

2092 Budakeszi, Szanatórium u. 4 / 2.em


06-23-655-630

06-23-655-630

+36 30 445-7555

tibor@kekikft.hu

Kapcsolat

Fűtéskorszerűsítés
Kéki Tibor
06-23-655-630
Nyílászáró csere
Takács Csaba
06-23-655-630
Pénzügy
Kéki Alexandra
06-23-655-630
Információ és hibabejelentések
Koritár Erzsébet
+36304457555